-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за мелница WQ-SQG

Апликации:

Потопни пумпи од леано железо со мулти-канален отворен работно коло со уред за мелење на вшмукување. Системот за мелење, кој се состои од дискови што содржат концентрични дупки со остар раб и триаголен секач од висок хромиран челик. Оваа серија потопни пумпи, особено погодна за течности што содржат долги влакна или нишки или цврсти уништувачки тела дури и со големи димензии, најмногу се користат за третман на биолошки течности и води од граѓанско потекло.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен


Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување: GG20

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: GG20

6. Обвивка на пумпата: GG20

7. Прстен за парчиња: AISI 440

8.Звршен прстен:AISI 440


Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор Јас сум во 0 40 80 120 160 200
m³ / h 0 2.4 4.8 7.2 9.6 12
WQ750SQG 220V , 50Hz 0.75kW 25μф H (m 18.5 16 13.5 10 2.5
WQ1100SQG 220V , 50Hz 1.1kW 30μф H (m 20 17.5 15.5 13.5 10 5
WQ1500SQG 220V , 50Hz 1.5kW 30μф H (m 23.5 20.5 18.5 15.5 12 2
WQ2200SQG 380V , 50Hz 2.2kW / H (m 30 28 25 22 18 2

димензии

модел A (mm Б (мм C (mm
D Испуштање Големина на пакување (mm NW
WQ750SQG 230 280 430 G 2 ” × × 240 280 450 29kg
WQ1100SQG 230 280 450 G 2 ” × × 240 290 470 30kg
WQ1500SQG 240 310 550 G 2 ” × × 250 320 570 36kg
WQ2200SQG 240 310 550 G 2 ” × × 250 320 570 38kg