-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за мелење FQG

Апликации:

Потопни пумпи за обвивка од леано железо со работно коло што се обезбедени со уред за мелење. Наменета за отпадна вода со цврсти органски материјали. Особената хидраулична форма, овозможувајќи мелење на цврстиот труп што може да се уништи во многу мали делови, овозможува пумпање на отпадни води дури и во оние места каде канализациониот систем не е достапен. Погодно е да се подигне валкана вода и празни чешми.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување: GG20

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: ZG35

6. Обвивка на пумпата: GG20

7.Shredding ring:ZG35

8.Grinding ring:ZG35

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21
FQG1.5M 220V , 50Hz 1.5kW 35μф H (m 21 20 17.5 15.5 14 10 7 4
FQG20-2HP 380V , 50Hz 1.5kW / H (m 21 20 17.5 15.5 14 10 7 4
FQG22-3HP 380V , 50Hz 2.2kW / H (m 24 22 19 17 15 12 9 6.5

димензии

модел A (mm Б (мм C (mm

D

Исцедок

Големина на пакување (mm NW
FQG1.5M 220 290 540 G 2 ” × × 580 270 250 34kg
FQG20-2HP 220 290 520 G 2 ” × × 580 270 250 34kg
FQG22-3HP 220 290 520 G 2 ” × × 580 270 250 35kg