-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за мелење FNG

Апликации:

Екстремно висока глава до 300 стапки

спецификации

1.Револуционистички дизајн на еднострани турбо-работници

2. Посилни брусилки изработени од 40 нерѓосувачки челик зацврстени

до 58-60 Рц

3.На струја на ликвидација и преоптоварување чувствително на температура

4. Волумен дизајн без блогирањеПараметри на производот