0086-575-87375906

сите категории

Пумпи за одводнување CFW

Апликации:

KEY FEATURES:• 2"Solids-Handling• Heavy-Duty Mechanical Seal• 2 Vane Open Impeller• Durable, All Cast Iron Construction• Dependable Operation• Automatic and Manual Models

спецификации

ПРЕСЛЕДУВАЊЕ . ..............2“ NPT, Verвар

ТЕЧНА ТЕМПЕРАТУРА..104ºF (40ºВ) Коннуозна

VOLUTE . ......................Леано железо ASTM A-48, класа 30

КУЌИШТЕ НА МОТОРИ ......Леано железо ASTM A-48, класа 30

ПЛОЧНА ЗАПОЧИ . ................Леано железо ASTM A-48, класа 30

КОЛО ...................Леано железо ASTM A-48, класа 30

                                        10 Ване, Вдлабнат тип Dyнамички 

                                         Балансиран, ISO G6.3

ОСОБИНА . ........420 не'рѓосувачки челик

О ПРСТЕН . ......................Буна-Н

ПЕЧАТ .........Единечно заптивка, силициум карбид

                     Еластомер - Буна -Н 

                     хардвер - Серија 300 нерѓосувачки

ВЛЕЗ НА КАБЕЛ . .............Кабел од 20 стапки со приклучок

                           UL &CUL 16AWG, тип SJTOW

ГОРЕН ЛЕГЕСТ ........Еден ред, топка, масло подмачкано

ДОЛЕН ЛЕЖЕЊЕ ......Еден ред, топка, масло подмачкано


Модели

CFM40M,4/10HP

CFM40A,4 / 10HP

CFW50M,1/2HP

CFW50A,1/2HP


5 основни технологии на fengqiu

ПОЛИВА НА ПРИМЕНА на пумпи fengqiu

Параметри на производот

моделHPВОЛТ.PH/Hz

RPM

ПОЛНО ТОВАРУВАЊЕ

АМПС

ЗАКЛУЧЕН РОТОР

АМПС

КОРД

ТИП

КОРД

ГОЛЕМИНА


КОРД

OD


CFW404/101151/6017501230SJTOW14/30.37
CFW501/21151/6017501230SJTOW14/30.37


димензииза фенгкиуГрупацијата Fengqiu главно произведува пумпи, се занимава со научно истражување, производство и трговија, вклучително и увозна и извозна трговија, компанијата е наведена како клучен производител на пумпи и е препознаена како големо и високотехнолошко претпријатие од кинеската влада. Компанијата има институт за истражување на пумпи, центар за компјутерско тестирање и CAD објект, може да дизајнира и развива различни пумпни производи со поддршка на системот за квалитет ISO9001 и системот за животна средина ISO14001. Производите наведени во UL, CE и GS се достапни за дополнителна сигурност. Квалитетните производи добро се продаваат во домашната Кина и се извезуваат во Европа, САД, Австралија, Југоисточна Азија, Јужна Америка итн. Фенгкиу сака да создаде и сподели славна иднина со вас посветувајќи се на пионерството и развојот.

Ќе продолжиме да го наследуваме и пренесуваме наследството на FENGQIU повеќе од 30 години, како и наследството на КРЕН ПУМПИ И СИСТЕМИ повеќе од 160 години. Ние сме посветени на истражување и развој на висококвалитетни пумпни производи и совршена опрема за третман на отпадни води за ефикасно да им служиме на нашите клиенти.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. е основната компанија и потпретседателското претпријатие на кинеската пумпна индустрија. Компанијата во моментов е главната единица за изготвување на 4 национални стандарди, со 4 патенти за пронајдок и 27 патенти за корисни модели, кои уживаат висока репутација во Кина.

Fengqiu Crane има светска маркетинг мрежа. Нејзините производи се извезени во над 40 земји и региони. Fengqiu Crane секогаш обезбедува висококвалитетни и сигурни производи на своите клиенти.

Fengqiu Group главно произведува пумпи, се занимава со научно истражување, производство и трговија, вклучително и увозна и извозна трговија, компанијата е наведена како клучен производител на пумпи и е препознаена како големо и високотехнолошки претпријатие од страна на кинеската влада.

Соработка на fengqiu

Fengqiu Group се води од потребите на клиентите и ја зајакнува размената и надворешната соработка во индустријата. Како производствено претпријатие за истражување и развој, Fengqiu Group треба континуирано да иновира во производствената опрема и научно-истражувачката технологија. Преку соработка и размена со други компании, ќе ја зајакнеме силата на компанијата, ќе постигнеме победничка ситуација и континуирано ќе го подобруваме уделот на пазарот и задоволството на клиентите.

Извонредност Производство на фенгкиу

Во моментов, компанијата има повеќе од 200 опрема за обработка и тестирање, 4 работилници за обработка на метали за производство на мотори, бојадисување и монтажа и 4 центри за прецизно тестирање на ниво Б. Компанијата воспостави релативно комплетен систем за управување со квалитетот, ефикасно обезбедувајќи дека компанијата им обезбедува на корисниците целите за управување со производи без дефекти.

Контрола на квалитет на fengqiu

Компанијата воведе технички таленти и менаџерски таленти преку соработка со универзитетите, социјално регрутирање, внатрешен натпревар итн., и формираше технолошки центар за претпријатие на провинциско ниво и центар за тестирање тип на пумпи од прво ниво. Во 2003 и 2016 година, 32 нови производи беа сертифицирани со провинциски научни и технолошки достигнувања. Претпријатијата имаат способност да се индустријализираат.

чест на фенгкиу

Жешки категории