-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за одвод CFS

Апликации:

KEY FEATURES: • 2"Solids-Handling • Heavy-Duty Mechanical Seal • Recessed, Clog-Free Impeller • Durable, All Cast Iron Construction • Dependable Operation • Automatic and Manual Models

спецификации:

ПРЕСЛЕДУВАЊЕ . .............. 2“ NPT, Verвар

ТЕЧНА ТЕМПЕРАТУРА.. 104ºF (40ºВ) Коннуозна

VOLUTE . ...................... Леано железо ASTM A-48, класа 30

МОТОРСКИ КУЌИШТЕ ....... Леано железо ASTM A-48, класа 30

ПЛОЧНА ЗАПОЧИ . ................ Леано железо ASTM A-48, класа 30

КОЛО ................... Леано железо ASTM A-48, класа 30

                                        10 Vane, Recessed Type 

                                         Dynamically Balanced,ISO G6.3

SHAFT ........ 420 не'рѓосувачки челик

O RING ...................... Буна-Н

ПЕЧАТ ......... Единечна заптивка, силициум карбид

                     Еластомер - Буна -Н 

                     хардвер - Серија 300 нерѓосувачки

ВЛЕЗ НА КАБЕЛ . ............. Кабел од 20 стапки со приклучок

                                         UL &CUL 16AWG, тип SJTOW

ГОРЕН ЛЕГЕСТ ........ Еден ред, топка, подмачкано со масло

ДОЛЕН ЛЕЖЕЊЕ ...... Еден ред, топка, масло подмачканомодели: 

CFS40A,4/10HP

CFS40M,4 / 10HP

CFS50A,1/2HP

CFS50M,1 / 2HP


Параметри на производот

моделHPВОЛТ.PH/Hz

RPM

ПОЛНО ТОВАРУВАЊЕ

АМПС

ЗАКЛУЧЕН РОТОР

АМПС

КОРД

ТИП

КОРД

ГОЛЕМИНА

КОРД

OD

CFS404 / 101151 / 60345010.520SJTOW16 / 30.36
CFS501 / 21151 / 60345010.520STTOW16 / 30.36димензии