-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за канализација VSP

Апликации:

Submersible pumps with vortex impeller , hydraulic parts of cast iron and stainless steel AlSI 304 motor shell , designed for waste water with solid organic materials . The particular shape of the impeller allows a solid passage up to 50mm,depending on the model .They are suitable to lift dirty water including draining flooding in confined areas such as basements and garages , pumping domestic waste from homes , commercial premises or farms and removing waste water from process plants , factories , building sites or mines, etc.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

VSP180F:5m

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Деловно домување: AISI 304

3. вратило: вратило за заварување AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Impeller: GG20

VSP180F:PPO+20% Fibre Glass

6. Обвивка на пумпата: GG20

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Предавање

Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350 400 450
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 24 27
VSP180F 220V , 50Hz 0.18kW 8μф 19mm H (m 7 5.8 4.5
VSP250F 220V , 50Hz 0.25kW 8μф 28mm H (m 7 6.2 5 3.5 1.5
VSP370F 220V , 50Hz 0.37kW 8μф 28mm H (m 8 7 5.5 3.8 2
VSP450F 220V , 50Hz 0.37kW 12.5μф 38mm H (m 9 7.8 7 6.2 5.5 4.5 3.2
VSP750F 220V , 50Hz 0.75kW 25μф 38mm H (m 12 11 10.5 9.8 8.8 7.8 6.8 5.5 3.8
VSP1100F 220V , 50Hz 1.1kW 30μф 50mm H (m 13 12.2 11.5 10.5 9.5 8.8 7.8 6.5 5.5 4

модел Voltage,
фреквенција
излез
Моќ
Кондензатор Цврсти материи
Ракување
Јас сум во 0 100 200 300 400 500 600
m³ / h 0 6 12 18 24 30 36
VSP1500F 220V , 50Hz 1.5kW 30μф 50mm H
(M)
15 14 13 11.5 9.5 7 3
VSP2200F 380V , 50Hz 2.2kW / 50mm 16 15 14 12.5 10.8 8.5 4.5


димензии

модел A
mm
B
mm
C
mm
E
Исцедок
пакување Големина
(mm)
NW
VSP180F 130 170 340 G 1.25 ” × × 170 180 360 8kg
VSP250F 130 170 340 G 1.25 ” × × 170 180 360 10kg
VSP370F 130 170 340 G 1.25 ” × × 170 180 360 10kg
VSP450F 195 265 445 G 2 ” × × 210 280 470 18Kg
VSP750F 300 265 445 G 2 ” × × 210 280 470 21Kg
VSP1100F 195 265 478 G 2 ” × × 210 280 490 23Kg
VSP1500F 195 265 515 G 2 ” × × 210 280 540 27Kg
VSP2200F 195 265 535 G 2 ” × × 210 280 540 29Kg