-0086 575 87375906-

сите категории

Канализациони пумпи ASC

Апликации:

Submersible pumps with vortex impeller , hydraulic parts of cast iron and stainless steel AlSI 304 motor shell , designed for waste water with solid organic materials . The particular shape of the impeller allows a solid passage up to 50mm,depending on the model . They are suitable to lift dirty water including draining flooding in confined areas such as basements and garages , pumping domestic waste from homes , commercial premises or farms and removing waste water from process plants , factories , building sites or mines, etc.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3.Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4.Single фаза: Вграден термички заштитник

5. Аксесоари: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1.О-прстен: Буна-Н

2.Моторско домување: AISI 304

3.Штит: AISI 420

4. Механички пломби со двојна страна: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5.Импелер: GG20

6.Пуп обвивка: GG20

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Ракување

Јас сум во 0 200 400 600 800 1000 1200 1400
m³ / h 0 12 24 36 48 60 72 84
ASC-200M 220V , 50Hz 1.5kW 35μф 50mm

Н (м)

16 12.5 9.5 5.5 2
ASC-200T 380V , 50Hz 1.5kW / 50mm Н (м) 16 12.5 9.5 5.5 2
ASC-300T 380V , 50Hz 2.2kW / 50mm Н (м) 20 16.8 14 10.8 7.5 3.5
ASC-500T 380V , 50Hz 3.7kW / 50mm Н (м) 20 17.5 15.5 13.5 11.5 9.5 7 4.5

димензии

модел А (мм) Б (мм Ц (мм) D ( mm ) E ( mm )
F ( mm )

G Discharge

(Мм)

Големина на пакување (mm NW
ASC-200M 280 300 560 90 150 102 65 × × 320 390 580 44kg
ASC-200T 280 300 530 90 150 102 65 × × 320 390 550 44kg
ASC-300T 280 300 550 90 150 102 65 × × 320 390 550 46kg
ASC-500T 305 250 615 105 180 0 80 × × 260 430 620 61Kg