-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за канализација 80WQ

Апликации:

Потопни пумпи што не се затнат, мотор исполнет со масло, за инсталација во мали станици за кревање, дренажни системи или апликации на сурова вода. Направени специјално за: Домови и фарми Мобилни домашни паркови и мотели Училишта и болници Општински систем за пакување Индустриски системи за третман на производи

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување: GG20

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: GG20

6. Обвивка на пумпата: GG20

Параметри на производот

модел HP Volt

PH / Hz

RPM

ЦЕЛОВЕН ВЕЕ

АМПС

Заклучен РОТОР

АМПС

КОРД

ЗИСЕ

КОРД

ТИП

NW
80WQ20-21 2 208-240 1 / 60 3450 12.5 38 14 / 3 СЕГА 42kg
80WQ20-23 2 230 / 460 3 / 60 3450 9 / 4.5
44 / 22.5 14 / 4 СЕГА 42kg
80WQ30-23 3 230 / 460 3 / 60 3450 12 / 6 60 / 30 14 / 4 СЕГА 42kg


димензии