-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за канализација 80WQ

Апликации:

Потопни пумпи што не се затнат, мотор исполнет со масло, за инсталација во мали станици за кревање, дренажни системи или апликации на сурова вода. Направени специјално за: Домови и фарми Мобилни домашни паркови и мотели Училишта и болници Општински систем за пакување Индустриски системи за третман на производи

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување: GG20

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: GG20

6. Обвивка на пумпата: GG20

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Ракување

Јас сум во 0 100 200 400 600 800 1000
m³ / h 0 6 12 24 36 48 60
80WQ0.37-4P 220V , 50Hz 0.37kW 16μф 50mm

Н (м)

5 4.8 4.3 3.4 2
80WQ0.55-4P 220V , 50Hz 0.55kW 20μф 50mm Н (м) 7.5 6.8 6.2 5.2 2 2.9
80WQ0.75-4P 220V , 50Hz 0.75kW 25μф 50mm Н (м) 9 8 7.3 6.5 5.2 4
80WQ01.1-4P 220V , 50Hz 1.1kW 30μф 50mm Н (м) 9.5 8.8 8.3 7.2 6.2 5 3.5
80WQ1.5-4P 220V , 50Hz 1.5kW / 50mm Н (м) 10.5 9.7 9 8.2 7 5.7 4.5
80WQ2.2-4P 380V , 50Hz 2.2kW / 50mm Н (м) 11.5 10.9 10.3 9.2 8.2 6.8 5

димензии

модел A (mm) Б (мм Ц (мм)

D

Отфрли се

Големина на пакување (mm NW
80WQ0.37-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 40kg
80WQ0.55-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 41kg
80WQ0.75-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 41kg
80WQ01.1-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 43kg
80WQ1.5-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 43kg
80WQ2.2-4P 300 340 480 G 3 ” × × 320 350 600 46kg