-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за канализација 50WQ

Апликации:

Потопни пумпи што не се затнат, мотор исполнет со масло, за инсталација во мали станици за кревање, дренажни системи или апликации на сурова вода. Направени специјално за: Домови и фарми. Мобилни домашни паркови и мотели. Училишта и болници. Општински систем на пакети. Индустриски системи за третман. Апликации за водоснабдување.

спецификации

1.Power Cable: Standard cord is 10m

2.Liquid Temperature: 104°F(40℃) continuous

3.Motor: B insulation class, IP68 protection

4.Single Phase: Built in thermal protector

5.Accessories: Float switch is available

Спецификации на делови

1.О-прстен: Буна-Н

2.Motor Housing: GG20

3.Shaft: AISI 420

4.Double-sided Mechanical Seal: Buna-N elastomers
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5.Impeller: GG20

6.Pump Casing: GG20

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Ракување

Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350 400
450
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 24 27
50WQ0.37-2P 220V , 50Hz 0.37kW 16μф 38mm

H(m)

5 4.8 4.6 4.4 4.1 3.6 3
50WQ0.55-2P 220V , 50Hz 0.55kW 25μf 38mm H(m) 7 6.8 6.6 6.4 6 5.6 5 4.3 3.5
50WQ0.75-2P 220V , 50Hz 0.75kW 25μf 38mm H(m) 7.5 7.3 7 6.8 6.5 6.2 5.6 5 4.3 2.8

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Ракување

Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350 400
450
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 24 27
50WQP0.37-4P 220V , 50Hz 0.37kW 16μф 38mm

H(m)

5.5 5.2 5 4.6 4.2 4 3.8 3.4 3
50WQP0.55-4P 220V , 50Hz 0.55kW 20μf 38mm H(m) 6.5 5.7 5.5 5.2 4.9 4.7 4.5 4.2 3.6
50WQP0.75-4P 220V , 50Hz 0.75kW 20μf 38mm H(m) 7 6.2 6 5.8 5.4 5.2 5 4.8 4.2 3.2

димензии

модел Мм Б (мм C ( mm )

D

Dischare

Големина на пакување (mm NW
50WQ0.37-2P 190 280 430 G 2 ” × × 220 310 470 20kg
50WQ0.55-2P 190 280 430 G 2 ” × × 220 310 470 22kg
50WQ0.75-2P 190 280 430 G 2 ” × × 220 310 470 25kg
50WQP0.37-4P 210 300 430 G 2 ” × × 220 310 470 24kg
50WQP0.55-4P 210 300 430 G 2 ” × × 220 310 470 24kg
50WQP0.75-4P 210 300 430 G 2 ” × × 220 310 470 27kg