-0086 575 87375906-

сите категории

WEFTEC SHOW 2019

-2019 08 22-

F&Q Pumps, Inc. филијалата на Zhejiang Fengqiu Crane Pumps во САД ќе присуствува на изложбата WEFTEC 2019 во Чикаго. 

  • Ве молиме дојдете да не видите на WEFTEC 2019
  • Кабина # 1358
  • Изложба: 23-25,2019 ​​септември XNUMX година
  • МекКормик Место
  • Чикаго, Илиноис САД