-0086 575 87375906-

сите категории

ПОЛОЖИМЕ ОСНОВНА КРЕДИТНА СЕРТИФИКАЦИЈА

-2020 05 26-

          Неодамна нашата компанија ја доби основната кредитна сертификација од страна на претпријатијата за кредитна услуга на платформата на Кинескиот совет за промоција на меѓународната трговија (CCPIT)."Навистина е добра вест, тоа значи дека CCPIT потврди дека нашата компанија имала добар кредит после тоа тим од кредитни експерти каррИд од длабинска кредитна евалуација за различни димензии на нашата компанија, како што се макроекономските и специфичните ризици за индустријата, севкупната состојба на претпријатието, ризикот од успешност, оперативниот ризик, пазарниот ризик, ризикот за усогласеност, ризикот за отплата на долгот и квалификациите.