Kabeh Kategori

Sugeng rawuh ing FENGQIU

Fengqiu Group utamane nggawe pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China.

Luwih saka 100,000 Meter Persegi

Fengqiu Group nduwe investasi total 25 yuta dolar AS lan area tanduran luwih saka 100,000 meter persegi. Perusahaan iki dumunung ing No. 188 Huancheng West Road, Zhuji Economic Development Zone, Provinsi Zhejiang, mung 2 kilometer saka lawang mlebu lan stasiun sepur kacepetan dhuwur.

  • Operasi Standar
  • Peralatan kelas kapisan
  • Operasi profesional
  • Manajemen apik

Apa Kita Apa?

Perusahaan wiwit operasi ing Januari 2003. Wis luwih saka 200 set saka macem-macem peralatan Processing lan pusat test jinis pump kelas kapisan. Utamane ngasilake kabeh jinis pompa lan produk sistem, peralatan sing gegandhengan karo perawatan limbah lan sistem kontrol.

Ati-ati Profesional
Pisanan Pelanggan

Kita bakal terus oleh warisan lan nerusake warisan saka FENGQIU kanggo luwih saka 30 taun, lan setya riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.