0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Sistem Pump Pump Retro-Fit

aplikasi:

Sistem Retro-Fit iki minangka paket lengkap, siap kanggo paket kanggo ngganti metu E / One® GP200, GP2000 lan Sistem Ekstrem. Desain sing anyar digabungake menehi kabeh daya kanggo pompa gilingan telung FQ. Fitur sing apik kalebu discharge leher goose, sistem tutup camlock lan kothak simpang / kontrol dhuwur sing bisa ngunggahake potensial banjir yen gagal daya.E / Panel peralatan asli One® tetep operasional (kalebu manual liwat) -ride switch) yen disambungake menyang unit FQ.

FITUR KEY:

• pompa penggali 2 hp FQ - Kasedhiya ing telung model

• Kinerja pompa unggul - Aliran liyane lan endhas

• Kanthi dipasang - Kanthi cepet & nginstal cepet

• Beroperasi nganggo panel kontrol sing ana, ora ana modifikasi kanggo sistem exsiting • Konektor kanthi cepet karo plug timah 10 'menyang konektor E / Salah. Kaloro gaya lawas lan konektor hooded anyar kasedhiya

• Kothak simpang kalis banyu IP68 ngemot contactor motor lan jalur terminal

• Pipa baja lan stainless steel gampang diatur kanggo keterlibatan sing tepat kanggo panrima

• Kalebu presure float, pipa lan tutup


MODEL:

F (H) C2-21C-RE / REX

F (H) G2-21C-RE / REX

FNG2-21C-RE / REX

Parameter Produk

dimensi



model


HP


Volt


Phase

FLA


hertz

bobot
Amps(lbs.)
FG2-21C2208 ~ 230114.560117
FC2-21C2208 ~ 230114.560117
FHG2-21C2208 ~ 230114.560117
FHC2-21C2208 ~ 230114.560117
FNG2-21C2208 ~ 230114.560124