0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Grinder Pump Sistem Retro-Fit

aplikasi:

Sistem Retro-Fit iki minangka paket drop-in sing wis dirakit kanthi lengkap kanggo ngganti E/One® GP200, GP2000 lan Extreme Systems sing metu. Desain sing mentas ditingkatake menehi kabeh kekuwatan saka pompa telu grinder FQ. Fitur sing luwih apik kalebu discharge gulu angsa sing gampang diatur, sistem tutup camlock lan persimpangan / kothak kontrol dhuwur sing bisa munggah ing ndhuwur tingkat banjir potensial yen ana listrik mati. -ngalih numpak) nalika disambungake menyang unit FQ.

FITUR KEY:

• pompa gilingan 2 hp FQ -- Kasedhiya ing telung model

• kinerja pump Superior - aliran More lan sirah dhuwur

• Dirakit kanthi lengkap - Instal prasaja & cepet

• Makaryakke karo panel kontrol ana, ora ana modifikasi kanggo sistem exsiting. Loro gaya lawas lan konektor hooded anyar kasedhiya

• Kothak prapatan anti banyu IP68 ngemot kontaktor motor lan jalur terminal

• Pipa stainless steel lan sikut discharge gampang diatur kanggo engagement tepat kanggo panrima

• Kalebu pelampung tekanan, pipa lan tutup panggantos 


MODEL:

F(H)C2-21C-RE/REX

F(H)G2-21C-RE/REX

FNG2-21C-RE/REX

Parameter Produk

dimensi



model


HP


Volt


Phase

FLA


hertz

bobot
Amps(lbs.)
FG2-21C2208 ~ 230114.560117
FC2-21C2208 ~ 230114.560117
FHG2-21C2208 ~ 230114.560117
FHC2-21C2208 ~ 230114.560117
FNG2-21C2208 ~ 230114.560124

babagan fengqiu

Fengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiu

Perusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu

Kategori panas