0086-575-87375906

Kabeh Kategori

CFWT150 / 250 HUKUMAN SENJANA LAMPIRAN SIMPLEX DENGAN GRATIS GRATIS

aplikasi:

Sistem pengumpulan pra-dipasang bisa mbuwang banyu sampah saka macem-macem peralatan, kalebu jamban, bathtub, mesin cuci piring, sink, pancuran, bar sink, cuci lsp. motor kanggo linuwih lan efisiensi sing bisa ngatasi nganti 1 galon saben menit saka sawetara peralatan. Sistem gilingan becik kanggo ngatasi produk kebersihan sing wis disapu

FITUR KEY:


• Sistem simplex tugas abot kanthi 1 HP motors kanggo aplikasi omah.

• Gabung sistem gilingan sing cocog kanggo lingkungan sing ora dikendhaleni, amarga dirancang kanggo nangani produk kebersihan.

• Kemampuan kanggo ngeculake liwat 1 1 / 2-inch pipa diameter nganti 60 kaki vertikal

• Teknologi pompa cerdas ngidini ngeculake mundhak 110 galon saben menit

• Kanggo instalasi ndhuwur lan ngisor lemah kaya sing dibutuhake ing macem-macem aplikasi.

• Pemotong slicer anyar didhekake saka stainless steel sing atos, agul-agul gilingi muter menyang piring dhasar sing dipasang, perforated, supaya sampah cepet lan gampang disebar liwat bolongan piring dhasar sadurunge dipompa ing discharge 1 1/2-inci baris.



DATA TEKNIKAL:


Jinis Pompa Pompa gilingan, kanthi Blade Blinder SS

Rating Elektrik - -120 V, 60 Hz, 10 maksimal.

Pit motor -Siji, 1 HP, motor sing diisi minyak, dilindhungi termal.

Suhu Operasi Maksimum - 158 derajat F (70 derajat C).

Daya Bekalan Daya —- SJTOW, 3 konduktor, 16 AWG, 300 V.

Tingkat Bising - -Kurang utawa padha karo 68 dBA (Lp), ukurane ing 3 kaki.

Pedhot Pipa Diameter—1-1 / 2 inci.

Penyebaran Dpi - - 60 kaki.

Disilis ing Aliran Maksimum -110 gpm.

Kepala-O ff - 65 kaki.

Wektu Mbukak Biasa -Gumantung ing pirang-pirang peralatan sing nyambung.

Cacahe utama - - 4

Cara Ngaktifake - Switch meksa, papan sirkuit.

Dawane Minimal, Dhuwur Dhuwur Bathi / Pancuran 10 inci.

Sambungan Vent Ndhuwur —— 1-1 / 2 inci.

Tank lan Tutup - - Polipropilena biru, tebal 1/8 inci.


Parameter Produk

modelPower supplykapasitasukuran

Bobot (Ora Pump)

CFWT150200~240 V,50/60 Hz39 gallons23.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 26
CFWT250200~240 V,50/60 Hz60 gallons35.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 40


Voltase (V)Saiki (A)

Daya (KW)

Freq.(HZ)

Aliran (m3 / h)

Kepala (M)

FC2-230one pump work230132.860730.5
two pumps work 230235.5601034.5
WQ1100SQGone pump work2205.61.25507.213.6
two pumps work 220102.250815
FC1-115one pump work11591605.811.7
two pumps work 11515.61.8606.814.2
WQd10-7-0.75QGone pump work2303.40.7550105.7
two pumps work 2306.41.55012.77.5
FC05-115one pump work1204.80.576055.6
two pumps work 12091.16067

dimensi