0086-575-87375906

Kabeh Kategori

CFWT150/250 SIMPLEX SEWAGE LIFT STATION DENGAN POMPA GRINDER

aplikasi:

Sistem penggilingan sing wis dipasang sing bisa mbuwang banyu sampah saka macem-macem peralatan, kalebu jamban, bathtub, mesin cuci piring, sink, padusan, sink bar, sink umbah-umbah, lsp., Bisa dipasang ing ndhuwur lantai, ing jero pit. Kuat 1 HP motor kanggo linuwih mutlak lan efisiensi sing bisa nangani nganti 110 galon saben menit saka sawetara fixtures.Sistem gilingan becik kanggo nangani produk sanitasi sing uga wis flushed

FITUR KEY:


• Sistem simplex tugas abot kanthi 1 HPmotors kanggo aplikasi omah.

• Incorporates sistem gilingan becik kanggo lingkungan uncontrolled minangka dirancangkanggonangani produk sanitasi.

• Bisa ngeculake liwat 11 / 2-inchpipa diameter nganti 60 kaki vertikal

• teknologi pump Smart ngidini discharge kanggo nambah nganti110galonsabenmenit

• Kanggo panginstalan ndhuwur lan ngisor lemah minangka dibutuhake ing macem-macem aplikasi.

• Pemotong slicer anyar digawe saka stainless steel hardened, agul-agul gilingan muter nglawan stasioner, piring basa perforated, supaya sampah cepet lan gampang buyar.liwatbolongan piring basa sadurunge kang pompa menyang discharge 1 1/2-inch baris.



DATA TEKNIKAL:


Tipe Pompa --Grinder Pump, karo SS Grinder Blade

Rating Listrik -120 V, 60 Hz, maksimal 10 A.

Motor --Motor siji, 1 HP, diisi minyak, dilindhungi kanthi termal.

Suhu Operasi Maksimum ——158 derajat F (70 derajat C).

Kabel Sumber Daya ——SJTOW, 3 konduktor, 16 AWG, 300 V.

Tingkat Kebisingan --Kurang saka utawa padha karo 68 dBA (Lp), diukur ing 3 kaki.

Diameter Pipa Discharge --1-1/2 inci.

Discharge vertikal ——60 kaki.

Discharge ing Aliran Maksimum ——110 gpm.

Kepala mateni --65 kaki.

Wektu mlaku normal ——Gumantung ing jumlah peralatan sing disambungake.

Jumlah Inlet --4

Metode Aktivasi --Saklar tekanan, papan sirkuit.

Toilet Minimal, Dhuwur Dasar Pancuran/Bathtub ——10 inci.

Sambungan Ventilasi Ndhuwur ——1-1/2 inci.

Tank lan tutup --Polypropylene biru, ketebalan 1/8 inci.


Parameter Produk

modelPower supplykapasitasukuran

Bobot (Tanpa Pompa)

CFWT150200~240 V, 50/60 Hz39 gallons23.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 26
CFWT250200~240 V, 50/60 Hz60 gallons35.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 40


Voltase (V)Saiki (A)

Daya (KW)

Frekuensi (HZ)

Aliran (m3 / h)

Kepala (M)

FC2-230siji karya pump230132.860730.5
rong pompa bisa230235.5601034.5
WQ1100SQGsiji karya pump2205.61.25507.213.6
rong pompa bisa220102.250815
FC1-115siji karya pump11591605.811.7
rong pompa bisa11515.61.8606.814.2
WQd10-7-0.75QGsiji karya pump2303.40.7550105.7
rong pompa bisa2306.41.55012.77.5
FC05-115siji karya pump1204.80.576055.6
rong pompa bisa12091.16067

dimensi



babagan fengqiu

Fengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiu

Perusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu





Kategori panas