0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pompa baja tahan karat WQ-B C

aplikasi:

Pompa impor Vortex sing digawe saka baja tahan karat AISI 304, dirancang kanggo banyu reged sing padhet barang organik. Wangun impor tartamtu ngidini pas bebas saka bahan padhet nganti diameter 50 mm. Cocog kanggo ngangkat banyu reged lan cesspits kosong.

specifications

1. Kabel Daya: Tata standar duwure 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) terus

3. Motor: Kelas penebat B, pangayoman IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun ing protektor termal

5. Aksesoris: switch float kasedhiya

Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan bermotor: AISI 304

3. Aci: Aci welding AISI 304

4. Segel Mekanikal kaping pindho: elastomer Buna-N
Sisih motor: Carbon VS Silicon Carbide
Sisih pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: AISI 304 las

6. Pump Casing: AISI 304

Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitor

Solids

Handing

Aku / min0100200300400500600700800
m³ / h0612182430364248
WQ-1.5B220V , 50Hz1.5kW30μf50mmH (m)1412.511974
WQ-2.2B380V , 50Hz2.2kW/50mmH (m)15.514.513.51210.58.56.54.52.2

dimensi

model(Mm)B (mm)C (mm)D (mm)

E

Ngeculake

Ukuran packing (mm)NW
WQ-0.55B17019537076G 1.5 "F180 × 240× 39014kg
WQ-0.75B17019539576G 1.5 "F180× 240× 42015kg
WQ-1.1B17019539676G 1.5 "F180× 240× 42016kg
WQ-1.5B190201465100G 2 "F200× 240× 48019kg
WQ-2.2B190225470100G 3 "F200× 240× 48021kg