0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pompa Stainless Steel WQ-B A / WQ-B B

aplikasi:

Pompa submersible impeller Vortex digawe saka stainless steel AISI304, dirancang kanggo banyu reged sing ngemot bahan padhet organik. Wangun impeller tartamtu ngidini ngliwati bahan padhet kanthi diameter nganti diameter 50 mm. Cocog kanggo ngangkat banyu sing reged lan cesspits kosong.

specifications

1. Kabel Daya: Kabel standar yaiku 10m

2. Suhu Cairan: 104 ° F (40 ℃) terus-terusan

3. Motor: kelas insulasi B, proteksi IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun ing pelindung termal

5. Aksesoris: Ngalih ngambang kasedhiya

Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: AISI 304

3. Poros: AISI 304 poros welding

4. Seal Mekanik kaping pindho: elastomer Buna-N
    Sisih Motor: Carbon VS Silicon Carbide
    Pump sisih: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: AISI 304 welding

6. Pump Casing: AISI 304


5 teknologi inti fengqiu

APLIKASI FIELDS saka pumps fengqiu

Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitor

Solids

Nyerahake

Aku / menit050100150200250300350400
m³ / h03691215182124
WQ-0.55B220V, 50Hz0.55kW16 μf38mmH (m)9.5876.253.82
WQ-0.75B220V, 50Hz0.75kW25 μf38mmH (m)10987653.52
WQ-1.1B220V, 50Hz1.1kW30 μf38mmH (m)12.511.510.59875.542

dimensi


modelA (mm)B (mm)C (mm)D (mm)

C

Ngeculake

Packing ukuran (mm)NW
WQ-0.55B17019537076G 1.5" F180 × 240× 39014kg
WQ-0.75B17019539576G 1.5" F180× 240× 42015kg
WQ-1.1B17019539676G 1.5" F180× 240× 42016kg
WQ-1.5B190201465100G 2" F200× 240× 48019kg
WQ-2.2B190225470100G 3" F200× 240× 48021kg


babagan fengqiu

Fengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiu

Perusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu






Kategori panas