0086-575-87375906

Kabeh Kategori

multi-tataran Pumps QX

aplikasi:

Utamane digunakake kanggo discharge banyu akumulasi saka tambang lan situs construction, lan uga ditrapake kanggo pangiriman banyu remot, irigasi, etuking lan equipment.The High-kepala listrik pump submersible adopts sumber daya telung phase, karo volume cilik lan bobot ight. Yen pompa listrik kabeh kudu dicelupake ing banyu, nalika pompa diwiwiti, ora perlu injeksi banyu. Pompa kasebut ora diwatesi dening stroke nyedhot, tanpa mbutuhake kamar pompa lan pangkalan instalasi, bisa dioperasikake kapan wae, duwe operasi sing gampang lan trep. meksa prewangan kurang dhewe, supaya abrasion arisen saka lendhut lan wedhi, lan duwe umur layanan dawa. Konfigurasi pelindung wiwitan. Nalika voltase Pumps elektrik banget kurang, ing kahanan kakehan utawa staling. protektor iki bisa kanthi otomatis mateni daya, supaya bisa muter peran nglindhungi pump elektrik.

specifications

1. Kabel Daya: Kabel standar yaiku 10m kanthi Tekanan Grommet kanggo sealing

2. Suhu Cairan: 104°F(40°c) terus menerus

3.Motor: Kelas Isolasi B, Isi Udara, Induksi Kandang Tupai, 

   Proteksi IP 68

4. Telung Phase: Dibangun ing termal Overload Protector

5. Peralatan Opsional: Dawane kabel



Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Housing Motor: Besi Cor ASTM A-48, Kelas 30

3. Plat Segel: Besi Cor ASTM A-48, Kelas 30

4. Poros: AISI 420

5. Double-sided Mechanical seal, Buna-N Elastomer,

   300 Series Stainless Hardware

   Sisih Motor: Karbon VS Keramik 

   Pump sisih: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

6. Impeller: Besi Cor ASTM A-48, Kelas 30

7. Casing Pompa: Besi Cor ASTM A-48, Kelas 30

8. Cat: Air Enamel Kering

5 teknologi inti fengqiu

APLIKASI FIELDS saka pumps fengqiu


Parameter Produk

model

Lowongan

kapasitas

Frekuensi voltase

Daya Output

Dish Dia

bobot

QX10-64/2-464m10380V / 50Hz4kW2"75kg
QX10-96/3-7.596m10380V / 50Hz7.5kW2"100kg
QX10-128/4-11128m10380V / 50Hz11kW2"140kg


dimensi

modelAB

C

DNW
QX10-64/2-4690φ150155270275
QX10-96/3-7.5800φ150155270275
QX10-128/4-111200φ150160275275


babagan fengqiu

Fengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiu

Perusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu


Kategori panas