0086-575-87375906

Kabeh Kategori

multi-tataran Pompa QDX-C

aplikasi:

Pasokan banyu saka tangki utawa reservoir utama banyu.5" sumur utawa sumur Romawi, cekungan lan saluran banyu.Sistem irigasi sprinkler.Peningkatan tekanan kanthi pompa dipasang langsung ing sumur tankor, supaya ora ana masalah nyedhot lan swara. pompa submersible karo motor listrik digawe adhem dening Cairan pompa. The technopolymerimpellers lan diffusers mesthekake kinerja unggul lan efficiency operasional maksimum.Versi phase siji duwe kapasitor internal lan pangayoman termal built-in. Mulane, pump ora mbutuhake sambungan menyang panel kontrol kanggo miwiti.

specifications

1. Kabel Daya: Standar yaiku 15m

2. Suhu Cairan: 104°F(40°c) terus menerus

3.Motor: Kelas Isolasi B, Isi Udara, Induksi Kandang Tupai, 

   Proteksi IP 68

4.Single phase: Dibangun ing kapasitor internal lan termal kakehan Protector

5.Peralatan opsional: Dawane kabel, Versi nganggo utawa tanpa ngalih ngambang


Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: AISI 304

3. Poros: AISI 304

4. Sistem Seal Mekanik Ganda, Elastomer Buna-N, 

   300 Series Stainless Hardware

   Sisih Motor: Carbon VS Silicon Carbide

   Pump sisih: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: PPO + 30% Serat Kaca

6. Diffuser: PPO + 30% Serat Kaca

7. Pump Casing: AISI 304

8. Saringan Inlet: AISI 304

5 teknologi inti fengqiu

APLIKASI FIELDS saka pumps fengqiu



Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitorJumlah TahapAku / menit020406080100
m³ / h01.22.43.64.86
QDX205C220V, 50Hz0.55kW16 μf4H (m)44423628188
QDX207C220V, 50Hz0.75kW25 μf5H (m)575345362511
QDX209C220V, 50Hz0.9kW25 μf6H (m)646153412812
QDX211C220V, 50Hz1.1kW30 μf7H (m)777262493316

dimensi

modelA (mm)B (mm)

D

Ngeculake

Packing ukuran (mm)NW
QDX205C130510G 1.25" F650 × 160 × 22014kg
QDX207C130570G 1.25" F650 × 160 × 22017kg
QDX209C130600G 1.25" F650 × 160 × 22017kg
QDX211C130630G 1.25" F650 × 160 × 22018kg


babagan fengqiu

Fengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiuPerusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu

Kategori panas