0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pompa gilingan WQd-QG

aplikasi:

Pompa selir wesi sing diisi nganggo alat impiler sing disiapake karo piranti penggiling. Dirancang kanggo banyu sampah kanthi bahan organik sing padhet. Bentuk hidraulik tartamtu, saéngga mecah korat solid sing bisa dimusnahake dadi bagean sing sithik banget, ngidini ngompa banyu sampah ing papan kasebut nalika sistem pembetung ora kasedhiya. Cocog kanggo ngangkat banyu sing reged lan cesspits kosong.

specifications

1. Kabel Daya: Tata standar duwure 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) terus

3. Motor: Kelas penebat B, pangayoman IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun ing protektor termal

5. Aksesoris: switch float kasedhiya

Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan bermotor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Segel Mekanikal kaping pindho: elastomer Buna-N
Sisih motor: Carbon VS Silicon Carbide
Sisih pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: ZG35

6. Pump Casing: GG20

7.Shredding ring: ZG35

Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitorAku / min050100150200250300350
350350
m³ / h0369121518212121
WQd10-7-0.75QG220V , 50Hz0.75kW25μfH (m)108.87.86.553.5


WQd10-10-1.1QG220V , 50Hz1.1kW30μfH (m)1412.812111097.564.83

dimensi

model(Mm)B (mm)C (mm)
D (mm)

E

Ngeculake

Ukuran packing (mm)NW
WQd10-7-0.75QG25023043010850240 × 280 × 46029kg
WQd10-10-1.1QG25023048011050220 × 280 × 52030kg