0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pumps QX

aplikasi:

Tutup pompa sing bisa diresapi nganggo selimut wesi tuang lan baja motor AlSI 304 baja tahan karat, sing dirancang kanggo banyu sing bening utawa rada reged, jotosan sedhot kanthi saringan ngidini plancongan padhet nganti 5mm. Dheweke bisa digunakake sanajan kanggo ngangkat banyu laut, meteoritis lan banyu sing diucapake. Utamane cocog banget kanggo ngeculake sumur cellar lan garasi, tank, kolam lan sumber banyu

specifications

1. Kabel Daya: Tata standar duwure 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) terus

3. Motor: Kelas penebat B, pangayoman IP68

4. PhaseSingle: Dibangun ing protektor termal

5.Accessories: Ngatur aliran kasedhiya


Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan bermotor:AISI 304

3. Batang: Aci welding AISI 420

4. Segel Mekanikal kaping pindho: elastomer Buna-N
Sisih motor: Carbon VS Silicon Carbide
Sisih pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pump Casing: GG20

Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitorAku / min0100200300400500600
m³ / h061218243036
QDX1500F220V , 50Hz1.5kW30μfH (m)222018.515.5127
QX2200F380V , 50Hz2.2kW/H (m)27252320.51712.56

dimensi

model(Mm)B (mm)C (mm)

D

Ngeculake

Ukuran packing (mm)NW
QDX250F170210340G 1.5 "F150 × 210 × 3609kg
QDX450F170250405G 2 "F190 × 260 × 45018kg
QDX750F170250405G 2 "F190 × 260 × 45019kg
QDX1100F170250425G 2 "F190 × 260 × 45020kg
QDX1500F200265470G 2 "F210 × 260 × 50025kg
QX2200F200265488G 2 "F210 × 260 × 50028kg