0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pompa Drainase CFW

aplikasi:

FITUR UTAMA:• 2"Penanganan Padat• Segel Mekanik Tugas Berat• 2 Vane Open Impeller• Awet, Kabeh Konstruksi Besi Cor• Operasi sing Bisa Dipercaya• Model Otomatis lan Manual

specifications

DISCHARGE . ..............2" NPT, Vercal

SUHU CAIR..104ºF (40ºC) Kontinu

VOLUTE . ...................Besi tuang ASTM A-48,Kelas 30

MOTOR HOUSE.......Besi tuang ASTM A-48,Kelas 30

SEAL PLAT. ................Besi tuang ASTM A-48,Kelas 30

IMPELLER ...................Besi tuang ASTM A-48,Kelas 30

                                        10 Vane, Recessed Tipe Dykanthi jeneng 

                                         Imbang, ISO G6.3

SHAFT . .......420 Steel

O RING. ...................Buna-N

SEAL .........Seal Tunggal, Silicon Carbide

                     Elastomer - Buna -N 

                     hardware - 300 Seri Stainless

KABEL ENTRY. ............Kabel 20 Ft kanthi Plug

                           UL & CUL 16AWG, Tipe SJTOW

BANDING Ndhuwur.......Baris Tunggal, Ball, Oil lubricated

BEARING ngisor......Baris Tunggal, Ball, Oil Lubricated


model

CFM40M, 4/10HP

CFM40A,4 / 10HP

CFW50M, 1/2HP

CFW50A, 1/2HP


5 teknologi inti fengqiu

APLIKASI FIELDS saka pumps fengqiu

Parameter Produk

modelHPGOLEKPH/Hz

RPM

FULL LOAD

AMPS

ROTOR KUNCI

AMPS

KARD

Tipe

KARD

SIZE


KARD

OD


CFW404/101151/6017501230SJTOW14/30.37
CFW501/21151/6017501230SJTOW14/30.37


dimensi



babagan fengqiuFengqiu Group utamané Pabrik pumps, iku melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu impor lan perdagangan ekspor, perusahaan iki kadhaptar minangka Produsèn pump tombol lan wis dikenali minangka perusahaan utama lan dhuwur-tech dening pamaréntah Cina. Perusahaan kasebut duwe lembaga riset pompa, pusat pengujian komputer lan fasilitas CAD, bisa ngrancang lan ngembangake macem-macem produk pompa kanthi dhukungan sistem kualitas ISO9001 lan sistem lingkungan ISO14001. Produk kadhaptar UL, CE lan GS kasedhiya kanggo jaminan keamanan ekstra. Produk kualitas didol kanthi apik ing China domestik lan diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amerika Kidul, lan sapiturute. Fengqiu pengin nggawe lan nuduhake masa depan sing mulya karo sampeyan kanthi ngabdiake awake dhewe dadi pionir lan ngembangake.

Kita bakal terus marisi lan nerusake warisan FENGQIU luwih saka 30 taun, uga warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS luwih saka 160 taun. We are setya kanggo riset lan pangembangan produk pump kualitas lan peralatan perawatan limbah sampurna kanggo ngawula pelanggan irit.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. minangka perusahaan penyangga lan wakil presiden industri pompa China. Perusahaan saiki minangka unit panyusunan utama 4 standar nasional, kanthi 4 paten penemuan lan 27 paten model sarana, kanthi reputasi dhuwur ing China..

Fengqiu Crane duwe jaringan pemasaran ing saindenging jagad. Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah. Fengqiu Crane tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Fengqiu Group utamane mrodhuksi pompa, melu riset ilmiah, produksi lan perdagangan kalebu perdagangan impor lan ekspor, perusahaan kasebut kadhaptar minangka produsen pompa utama lan wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi lan gedhe dening pemerintah China..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu dening kabutuhan pelanggan lan nguatake ijol-ijolan lan kerjasama eksternal ing industri kasebut. Minangka perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kudu terus-terusan inovasi ing peralatan produksi lan teknologi riset ilmiah. Liwat kerjasama lan ijol-ijolan karo perusahaan liyane, kita bakal nambah kekuatan perusahaan, entuk kahanan win-win, lan terus nambah pangsa pasar lan kepuasan pelanggan.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 peralatan pangolahan lan uji coba, 4 bengkel pangolahan logam kanggo manufaktur motor, lukisan lan perakitan, lan 4 pusat uji presisi tingkat B. Perusahaan wis netepake sistem manajemen kualitas sing relatif lengkap, kanthi efektif mesthekake yen perusahaan nyedhiyakake pangguna kanthi tujuan manajemen produk tanpa cacat.

Kontrol kualitas fengqiu

Perusahaan ngenalake bakat teknis lan bakat manajemen kanthi kerjasama karo universitas, rekrutmen sosial, kompetisi internal, lan liya-liyane, lan nggawe pusat teknologi perusahaan tingkat provinsi lan pusat uji jinis pompa tingkat pertama. Ing 2003 lan 2016, 32 produk anyar disertifikasi dening prestasi ilmiah lan teknologi provinsi. Perusahaan duwe kemampuan kanggo industrialisasi.

pakurmatan saka fengqiu

Kategori panas