0086-575-87375906

Kabeh Kategori

Pumps ASQ-T

aplikasi:

Tutup pompa sing bisa diresapi nganggo selimut wesi tuang lan stainless steel AlS 304 motor, dirancang kanggo banyu sing bening utawa rada reged, kothak sedhot kanthi saringan ngidini plancongan padhet nganti 5 mm. Dheweke bisa digunakake sanajan kanggo ngangkat banyu laut, meteoritis lan banyu sing diucapake. Utamane cocog banget kanggo ngeculake sumur cellar lan garasi, tank, kolam renang lan sumber banyu

specifications

1. Kabel Daya: Tata standar duwure 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) terus

3. Motor: Kelas penebat B, pangayoman IP68

4. PhaseSingle: Dibangun ing protektor termal

5.Accessories: Ngatur aliran kasedhiya


Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan bermotor:AISI 304

3. Aci: AISI 420

4. Segel Mekanikal kaping pindho: elastomer Buna-N
Sisih motor: Carbon VS Silicon Carbide
Sisih pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller:GG20

6. Pump Casing: GG20

Parameter Produk

modelTegangan, Frekuensioutput PowerKapasitorAku / min010020040060080010001200
m³ / h06122436486072
ASQ-200M220V , 50Hz1.5kW35μfH (m)1514.213.812.810.585.5
ASQ-200T380V , 50Hz1.5kW/H (m)1514.213.812.810.585.5
ASQ-300T380V , 50Hz2.2kW/H (m)2019.31917.214.811.57.53
ASQ-500T380V , 50Hz3.7kW/H (m)2423.32321.81916127

dimensi

model(Mm)B (mm)C (mm)

D

Ngeculake

(mm)

Ukuran packing (mm)NW
ASQ-200M24034055085250 × 350 × 60038kg
ASQ-200T24034055085250 × 350 × 57038kg
ASQ-300T24034058085250 × 350 × 60040kg
ASQ-500T24034062085250 × 350 × 64055kg