0086-575-87375906

Kabeh Kategori

PumpS 80WQ

aplikasi:

Pompa limbah sing ora clogging, motor sing diisi minyak, kanggo dipasang ing stasiun angkat cilik, sistem got utawa sistem banyu mentah. Digawe khusus kanggo: Omah lan peternakan Taman omah mobile lan motel Sekolah lan rumah sakit Sistem paket Munisipal sistem Sistem pangobatan industri Dewatering

specifications

1. Kabel Daya: Tata standar duwure 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) terus

3. Motor: Kelas penebat B, pangayoman IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun ing protektor termal

5. Aksesoris: switch float kasedhiya

Spesifikasi Part

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan bermotor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Segel Mekanikal kaping pindho: elastomer Buna-N
Sisih motor: Carbon VS Silicon Carbide
Sisih pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pump Casing: GG20

Parameter Produk

modelHPVOLT

PH / Hz

RPM

KANGGARAAN GAMPANG

AMPS

ROTOR KUNINGAN

AMPS

KANGGO

ZISE

KANGGO

Tipe

NW
80WQ20-212208-2401 / 60345012.53814 / 3SOW42kg
80WQ20-232230 / 4603 / 6034509 / 4.5
44 / 22.514 / 4SOW42kg
80WQ30-233230 / 4603 / 60345012 / 660 / 3014 / 4SOW42kg


dimensi