0086-575-87375906

Kabeh Kategori

1970——1998

Saka Pabrik Mesin Pertanian Bihu menyang Pabrik Pompa Air Zhuji, banjur menyang Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd., kanthi mandiri nyelidiki pompa teknik industri lan kotamadya, Fengqiu mboko sithik menyang luar negeri.

1970——1998
  • Pabrik Pompa Air Zhuji, biyen dikenal minangka Pabrik Mesin Pertanian Bihu, didegake ing taun 1970-an. Ing wektu iku, mung ana 9 karyawan lan aset kurang saka 3,000 yuan, utamané adhedhasar ndandani mesin tetanèn.
  • Ing taun 1980, Zhuji Pump Parts Factory diadegaké, utamané prodhuksi produk ndhukung ing industri pump banyu.
  • Ing 1986, Zhuji Water Pump Factory diadegaké lan diprodhuksi pump banyu tetanèn pisanan.
  • Ing taun 1991, Zhuji Water Pump Factory lan Hong Kong Huagang Textile Co., Ltd. bebarengan diadegaké "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd." lan resmi ngluncurake merek "Fengqiu".
  • Ing taun 1992, pabrik kasebut pindhah saka Zhuji Bihu Township menyang Huansha South Road, Zhuji City, lan produk kasebut utamane pompa submersible pertanian cilik.
  • Ing taun 1994, pabrik wiwit ngembangake pompa teknik industri lan kotamadya
  • Ing taun 1995, batch pisanan saka pompa 90kW diprodhuksi.
  • Ing taun 1998, perusahaan ngedegake kantor cabang ing Los Angeles kanggo nggedhekake menyang pasar jaban rangkah. Perusahaan Pompa & Sistem Crane AS dadi pelanggan tunggal paling gedhe ing luar negeri.

1999——2017

Transformasi sistem kepemilikan saham standar, perusahaan joint venture Sino-AS diadegake, bangunan pabrik anyar, mbukak kursus anyar

1999——2017
  • Ing taun 2000, perusahaan reformasi dadi sistem saham gabungan standar lan ngadegake "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd."
  • Ing taun 2001, kita miwiti rembugan joint venture karo Crane Pumps and Systems, Inc.
  • Ing November 2002, perusahaan patungan Sino-AS "Zhejiang Crane Fengqiu Pump Co., Ltd." resmi diadegaké.
  • Perusahaan joint venture wiwit operasi ing Januari 2003
  • Ing Agustus 2003, bangunan pabrik anyar saka perusahaan joint venture rampung. Perusahaan iki pindhah saka Huansha South Road menyang No.. 188 Huancheng West Road, Zhuji City. Produk kasebut kalebu macem-macem lapangan kayata industri, proyek konservasi banyu, proyek perawatan limbah lan teknik kotamadya. Kapasitas produksi ditambahi dadi output taunan. 200,000 set macem-macem jinis pompa, daya maksimal 315kW.

wiwit 2018

Fengqiu entuk bagean saka ekuitas Crane Pump & System lan ngganti jeneng perusahaan dadi "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Co., Ltd.", ngembangake skala bisnis.

wiwit 2018
  • Ing 2018, sawise perusahaan joint venture nransfer saham lan Fengqiu entuk bagean saka ekuitas Crane Pumps & Systems, jeneng perusahaan diganti dadi "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Industry Co., Ltd.", bisnis utama tetep ora owah, fokus. ing pompa, motor lan perawatan banyu. Pengembangan, produksi lan dodolan set lengkap peralatan, peralatan kontrol otomatis lingkungan banyu, stasiun pompa terintegrasi, sistem pemantauan jarak jauh sing cerdas; desain, produksi, dodolan, instalasi, komisioning lan pangopènan pasokan banyu lan peralatan got, peralatan perlindungan lingkungan, peralatan elektromekanik, peralatan listrik lan peralatan listrik; Konsultasi teknis, layanan teknis, transfer prestasi teknis teknologi pengolahan limbah; karya umum kotamadya, teknik lingkungan, teknik instalasi peralatan mekanik lan listrik, kontrak konstruksi proyek konservasi banyu lan tenaga air.